sisu

Working girl!!

Kategori: Allmänt

Whohoooo, jag är grymmast i vääärlden!
JAg har fått jobb, YES!!!

Jag kom dit, hälsade och var sådär trevlig som jag alltid är mot folk, och mitt i intervjun (alltså inte mitt i samtalet, utan mitt i, rent tidsmässigt *s*) sade chefen att han hade haft två intervjuer innan mig, men att jag absolut låg bäst till.

Vi pratade en rätt bra stund, och i slutet erbjöd han mig tjänsten på plats! Jaaaaa!!! tjoade jag! Nästan... =D

Så jag börjar redan på måndag, och schemat är asbra! 75%, och från mån-tors är det 6-11, 8.15-14, 9-15.30, 11-17.30 och rullande på fredagar.
Det enda som suger är att jag har en timmes bilfärd, enkel resa... Men det är smällar man får ta, för jag har ett JOOOOOOBB!!!! =D=D=D

Efter intervjun som gick som på räls, åkte jag in till staaaaan och halade upp stora plånboken, för att fira att jag snart kommer att dra in lön som vettiga människor!
Köpte tre toppar, en kjol, en väska (JAAAA!!!!!) och en flashig lackröd plånbok! Och två par örhängen!

I´m so happy, livet leker!!!

Glad dag idag!

Kategori: Allmänt

Whohohoooo!!
Ska på intervju på fredag! På en förskola, småbarnsgrupp (min absoluta favoritålder!) en barnskötartjönst på 75%!
I Växjö, så det är ju en bra bit att åka, men det känns som ett asbra jobb - till skillnad från the fucking A-kassa som jag HAAAATAR att böka med...!!

Han sade att de behöver någon redan från måndag, så hoppet är ju STORT på att just JAG ska få det!! =D
Om det är så akut med att de behöver nån, tänkte jag försöka fläska på ordentligt vid lönesnacket så får vi se vart det slutar... *s*

-------------------------------

Vi kollade på The House idag igen! We looooove it!! Det finns en till intresserad, som har gett bud, och nu har vi budat över med en tiotusing... Åh guuuud vad glad jag blir om vi får detta!!!!

-------------------------------

Lilja och hennes kusse Emmie är rätt söta alltså... De har inte lekt så mycket tillsammans förut, alltså inte brytt sig så mycket om varandra. Iallafall har inte Lilja brytt sig om Emmie.
Men nu... minsann... nu kan man i deras värsta ögonblick längta tillbaka till den tiden då de inte brydde sig.... *himlar med ögonen*

För nuuuu, så fort de träffas, så ökar fötternas rörelsemönster med 50 km/h, deras röster höjs med cirka 100 decibel, och kisar man så ser man dem inte ens, för de larvar runt runt runt fort fort fort så gott som oavbrutet.

Det är som att Emmie hamnar på Liljas nivå , men att Lilja samtidigt tar efter Emmie... och det är ingen bra kombination.... *s*
Tramsigt, högljutt och röjigt..... Vad vi älskar våra små! =)

Fast jag är såklart glad över att de har skoj ihop... =)

Svammel

Kategori: Allmänt

En Sthlmstripp är inplanerad om ett par veckor... Då ska jag visa sjalar för glatta livet..!! =D

Idag var det fotografering på dagis, sötnos-Lilja hade glatt vinkat till fotografen när han hade sagt "Heej, hallå, hej!" för att få henne att titta dit...! =)
Men det blev nog bra...! HOppas det !

För övrigt händer det inte så mycket just nu... är rätt så lugnt... hösten är här, hääärligt!! Gillar höst! Och snart är det jul!! Mysigt!