sisu

Sömnlös...

Kategori: Böcker jag läst

Jag vet inte om jag har sovit för länge idag (kom i säng vid 1.30 igår - vaknade 9 imorse  - slumrade nån kvart på soffan mitt på dagen - gick och lade mig 22.30) men jag kan inte somna. Låg i sängen i 20 minuter med barn och make sussandes runtomkring mig, men jag kunde inte för mitt liv komma till ro!
De är lätträknade, kvällarna jag har legat sömnlös, och av totalt okänd anledning är denna kväll en sådan...

Till en början var jag glad, för jag kunde ligga och tänka på ditt och datt utan att somna ifrån mina tankar, men sen... när jag var färdigtänkt... så var jag fortfarande inte alls sömnig.
Känner mig rastlös, ingen ro i kroppen... känns som att jag går och väntar på nåt...
Visst, jag ska på läger imorrn, med Lilja, och lämna Eskil hemma med Robert, så det KAN ju vara det som stör, men jag har aldrig haft resfeber förut... kanske är det tanken på att lämna Eskil i fyra hela dagar... Vet inte... Irriterande är det iallafall...

Lägersommar!!

Kategori: Böcker jag läst

Imorrn drar vi, jag och Lilja! Vi ska på lääääger, minsann!!
Mamma-barnläger, fick lapp på Öppna Förskolan.

Man bor i husvagn eller husbil tydigen och för 550 spänn är mat och aktiviteter inräknat. En av aktiviteterna är mammagrupper - barnen är barnvaktade och det finns tid för prat och sånt. Härligt!

Det anordnas av nån församling här i krokarna fick vi veta av hon på Öppna Förskolan som delade ut lapparna, och det är ju okej, för SÅ farligt kan det ju inte vara, trots att jag är jätteotroende.... Öppna Förskolan är ju inte "värre" än att vi sjunger sånger om att Gud är allas pappa (vilket jag för övrigt tycker är en rätt hemsk sång, för Gud ÄR inte mina barns pappa, I know that for a fact! Jag sjunger gärna att Gud tycker om alla stora och alla små, även om det regnar och så vidare, men att sjunga att det är allas pappa.... Njaa..) nåväl, jag googlade på stället vi ska till, och det var mycket... ehmm... tjaa.. hemsidan består i stort sett av förböner, trosbekännelser och lovsånger, texter om Gud och Jesus och synden, info om bibelskolor och gospelkörer och grundkurser i kristen tro.... Inte en vägbeskrivning så långt ögat når, tyvärr...

Jag blev lite skrajsen när jag kikade runt på sidan, men jag är vid gott mod. Ska vi prata om ditten och datten utifrån en kristen tro, så får jag väl bara hänga på. Kanske lär man sig något till och med!
Hur som helst ska det bli härligt att åka iväg med bara Lilja, och lämna Eskil hemma med den pappaledige Robert!

Och så var jag ute på partaj igår! Harrys med några tjejer jag har träffat på ÖF, och några polare till dem. Vi satt "bara" vid bordet och pratade och drack gott, för det fanns inget dansgolv... =(  men hemskt trevligt var det! Underbart att gå ut för en gångs skulle, det är lääääänge sen sist!

Partajjjjj!

Kategori: Böcker jag läst

Jag är så jääääävla glad! Jag ska nämligen ut ikväll! Ut på galej!
Jag ska på Harrys med några tjejer från Öppna Förskolan!

Dels är jag överhappy för att jag ens ska ut, för det var INTE igår, och dels är jag överhappy för att jag blev tillfrågad i gästboken på FL, dvs inte bara för att jag råkade sitta i närheten när det planerades eller så, utan för att de ville ha med just mig just idag!

Dock har jag stora bekymmer med vad jag ska ha på mig! Tänker jeans... men sen då?? Långärmad lite genomskinlig svart tröja med blommönster och glitter (GAH, vad svårt att förklara, men den är INTE så tantig som den låter!!) med svart linne under, ELLER ett brunt linne, med nån paljett på, lite pösigt, och rakt över bysten (=ingen urringning) och en knyt i midjan.
Tröja eller linne? Påklätt eller avklätt? Jag fryser lätt, men börjar jag dansa, så blir jag varm lätt.
Sen en grej till - ska jag ha stövlar eller skor? Mina jeans ska INTE vara instoppade i stövlarna, så det är ju typ bara klacken som syns ändå (hög klack på bägge) eftersom det är bootcut....

Vilka bekymmer!