sisu

Välling och vax

Kategori: Allmänt

FEMTE natten med en Eskil som sover från 20 - 06, vi är amazed och otroligt tacksamma! HOPPAS Det håller i sig nu!! Häromdagen vaknade han tillochmed inte förrän tio i SJU!! Sanslöst!!

Sen kan jag ju tala om att det INTE är någon bra idé att ha med sig sin fyraåring som moraliskt stöd när man ska vaxa bikinilinjen (själv hemma)...! Ju högre jag skrek, desto mer skrattade hon! Elaka unge!

Mina barn

Kategori: Allmänt

Eskil står själv, whohoo, grymmaste snubben! Dessutom tecknar han "lampa" och är meeegasöt när man kommer med tandborsten, för den gillar han! Han sliter ut nappen ur munnen och gapar och ler!

Och Lilja, stora tjejen! Hon är så stor liksom, så fyra år...! Vilket hon ju fyller om tre veckor, helt gaaaalet!! En stor tjej som håller för öronen och säger SCCHHH!! när lillebroren skriker...

Ja, sen har jag ju inte fler barn. Och det lär inte komma några heller, för faktum är att jag och Robert är TOTALT nöjda som det är...! Idag konstaterade vi att vi har en viss längtan tills när de är utflugna och det bara blir vi igen, egomamman och egopappan... Ja, vi är så nöjda så.

Jag gjorde en Mona....

Kategori: Allmänt

Igår när jag hade köpt mina underbara skor (som jag dock funderar på att försöka byta ut om jag hittar några i annan färg... kritvitt känns inte så användbart annat än under superfester på sommaren...) så tog jag och barnen en sväng in på ICA och köpte oss lite lök, mjölk och en paprika.

Ut från affären med barn, väska och kassar i en enda röra i kundvagnen, in i bilen med allt och så drog vi iväg hem, det vankades pannbiff med lök, yummy!

På vägen hem tänker jag på mina fina nya skor och är så lycklig. Tankarna vandrar iväg på faktumet att jag inte tackade ja till en låda att ha dem i.. "Tänk om de ligger och skaver mot varandra i påsen nu...?" ... tankarna vandrar vidare... "Men... påsen? Skorna...?? Var lade jag dem?! Och påsen med maten?!"

Jag slänger en blick i baksätet - inga kassar! Och jag har inget minne av att jag har lagt dem i bakluckan heller!!Fasan griper tag i mig - ÄR ESKIL MED?!?!!? Jag vrider mig en gång till och kollar hans stol - puuuuuh, han sitter där! Men jag har tamejfasen glömt kundvagnen på parkeringen med kassarna kvar! Aaaahhh, mina fina nya skooooor!!
Fyrahundra spänn i sjön (vid det här laget har jag vänt bilen och är påväg till ICA igen i rekordfart) - det kan jag väl ta, trots vår kassa ekonomi, men SKORNA då!? Det var det sista paret!? Ååååhhh, snälla, låt dem vara kvar!!! Jag bad kosmos att ordna så att allt står kvar där jag lämnade det, och kosmos utför sin uppgift utan nåt att klaga  på - vagnen står kvar på parkeringen - MED kassar!! Puuuuuhhh!!!

När jag kom hem berättade jag för Robert att jag hade "gjort en Mona!" ... *s* Hans ansikte förvreds i en skräck-grimas och han sade "Vad har du kört på nu?!"... Ääääh, Robert, jag kör väl aldrig på nåt! Vilka lögner! Jag hade ju bara glömt litegrann på parkeringen... =)