sisu

Den satans köpgalna julen!

Kategori: Böcker jag läst

Eftersom jag inte vet hur man får en länk klickbar här på blogg.se , så får ni själva klippa och klistra.
Andemeningen i länkinnehållet är iallafall hur trött jag är på att det bara ska handla om köpa köpa köpa på julen!
Det råkar bli den 24 i en viss månad och PLÖTSLIGT ska man handla slut på alla sina pengar genom att shoppa menlösa saker till kreti och pleti! Gah!!

http://www.familjeliv.se/Forum-5-122/m37796768.html

Osså vabbar jag idag. Suck. Vi som skulle lyssna på riktiga läkare från riktiga sjukhus och skriva riktiga träningsjournaler.

Vissel

Kategori: Böcker jag läst

Det är så lagom kul att Lilja visslar genom näsan när hon sover, så att det låter som att det är Eskil som skriker i sitt rum... *suckar, ler lite och äter mer äppelpaj*

Åhh...

Kategori: Böcker jag läst

Arrghh, jag har så mycket känslor, så många ljuvliga lyckokänslor just nu, men jag kan helt enkelt inte få ner dem i ord! Jag är så rackarns lycklig över mina fina fina barn, det finns ingen hejd på hur lyckligt lottad jag känner mig som har dem, och jag är så fantastiskt lycklig över mitt alldeles prima äktenskap! Okej - äktenskap, det var ett vuxet ord - jag tror jag väljer ordet "förhållande" istället... Lycklig över mitt superbra förhållande med Robert!
Bortsett från vissa väldigt frustrerande biverkkningar av min nyinsatta p-stav är jag så fantastiskt nöjd med mitt förhållande!

All denna lycka jag känner skulle jag så hjärtans gärna vilja dela med mig av - ge små exempel från stunder då jag har känt hjärtat hoppa till av kärlek, eller fjärilar fladdra till i magen av stolthet... men minnet är kort - när kvällen kommer med tid att sitta och blogga, minns jag inte de där härliga stunderna. Eller, måhända jag minns dem, men känslan från dem är inte färsk längre, och det känns omöjligt att få ner rätt ord att förklara med...

Så ni får ta mig på mitt ord när jag säger att jag är ofantligt stolt och lycklig över mina fina fina barn, min underbare make och hela mitt liv!! =)