sisu

Gaaah, this will kill me!!

Kategori: Böcker jag läst

Vi ska ta datakörkoret, EDCL eller vad det heter, i skolan, och det ger mig gråa hår!!
Tolvhundra spänn kostar det, att drypa av svett och ha mardrömmar en gång i veckan typ...!

Det är sju delprov, för olika områden, och jag har hittills gjort Allmän IT och Word, och båda gångerna har jag hoppat på "smygstart-testerna" (se nedan för förklaring) - trots att jag inte har känt mig säker på att jag kan det! Idioti kallas det!! Men det har ju gått bra - 94% första gången, och nu för en halvtimme sen loggade jag ut från testsidan med 84%, men ändåååå...!!

Egentligen är inte det Riktiga Testtillfället förrän på torsdag, men impulsiv och lat (slippa plugga tills på torsdag) som jag är, hoppar jag på förtesterna med svettiga handflator och bultande hjärta....! Puuuh.... nu är det över, och det gick bra, men jag vette fasen om jag gör om det... väntar nog in original-testdagen.... ELLER pluggar ordentligt!

Nu ska jag hem till mina glada ungar och min pussiga make! Vi ska fitta ikväll. Wii Fitta...! =)

Lilla spöket Lilja

Kategori: Böcker jag läst

Lilja är rätt så känslig för solljus, hon tycker att det är riktigt jobbigt när solen skiner rätt i ögonen på henne.
I bilen är det extra jobbigt, eftersom hon inte kan vända sig om och gömma sig för solen, men nu på sistone har vi kommit på värsta bra lösningen!
Vi ger henne valfritt tygstycke som finns att tillgå; en jacka, ett örngott, en filt, eller liknande, som hon helt sonika drar över huvudet - sen sitter hon där som ett litet spöke och är så nöjd så.
Det ser absolut inte roligt ut, men hon är nöjd och belåten, och så även resten av bilen, eftersom hon skriker annars.

Nåt att testa kanske, om man har glömt solskydden i garaget, eller helt enkelt har solskydd som suger, som de flesta gör! =)

Utkast: Har hetspluggat ...

Kategori: Böcker jag läst

Har hetspluggat Excel nu medan sjukle-Eskil har sovit - faaaasen vad krångligt det är - hittar ju för sjutton INGENTING i våra instruktioner....! Men jag får ta hjälp av mina klasskamrater, iallafall de stackare som har addat mig på Facebook... =)

Men nu är Eskebeske vaken, och det är dags för makaronipudding-lagande...!

......
.................
.
.
.
.........
.
.
.
.........
.
.


Jaa, nääe... kommer inte på nåt mer att skriva... sorry... men bättre lite än inget, eller?

Och jo, benet är bättre också. Lite ont, ganska svullet, lite rött, det sprider sig fortfarande sakta men säkert, nu är hela baksidan av vaden röd, men jag tror det är på bättringsvägen. Om två tabletter har jag penicillinat i tre dygn. Heja mig och heja tabletternas verkan!

-----------------------------------------------

Uppdatering: Eskil är världens sötaste kille: han spankulerar omkring här hemma och leker själv i sitt rum och sitter just nu på golvet och läser en bok samtidigt som han sjunher eller pratar eller nåt och han skrattar och busar och jag ser INGET av gamla skrik-gnäll-sur-Eskil som jag fick äran att ha hand om under mammaledigheten...! Dagis har gjort honom gott! =)

SKulle göra makaronipudding idag. Jo tjena, mitt i matlagningen upptäcker jag att vi INTE HAR NÅGRA MAKARONER....!! Vad är det?! Har inte alla hushåll i hela jävla Sverige makaroner i sina skafferier JÄMT?!? Nejdånejdå, inte vi...! *mutter mutter*
Jag fick ösa i spaghetti i stället....