sisu

"Jag hatar dig."

Kategori: Allmänt

Idag när jag satte mig på Eskils sängkant och skulle krama om honom inför natten tittade han sådär testande på mig, som bara en fyraåring kan göra, och sade "Jag... hatar dig...".

Min reaktion var nog inte helt pedagogisk (jag tappade hakan och måste sett helt bestört ut) innan jag insåg att han troligtvis inte har en aning om vad "hatar" betyder. Jag frågade detta och som jag trodde - no clue. Jag drog nån halvdan förklaring om att det är när man tycker väldigt väldigt illa om någon eller något. Och att man inte får säga så om någon, om man verkligen verkligen inte tycker illa om den.

Hm, tja, jag antar att själva meningen med ordet framgick, för när jag sedan frågade om han ville ha täcke svarade han "Nej. Jag hatar täcke".

Han slapp täcket.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag vaknade vi vid 8-tiden, då gick vi upp direkt. Annars brukar barnen gå upp och få se på tv och jag och Robert ligger kvar nån timme. Men nu skulle vi få fikagäster vid 10 så vi gick upp direkt så vi skulle hinna äta frukost och baka innan de kom.

Jag gjorde tigerkaka.

När gästerna hade åkt åkte jag och Lilja till mitt jobb och hälsade på. Sen tittade vi på barnvagnar. Sen gick vi på Åhlénsrean. Sen åkte vi hem.

Vi grillade fläskfilé till middag och jag bakade peanut butter cookies. De blev jättegoda!

Nu sover barnen och jag sitter här.

..................

Japp. Det är all blogg ni får av mig idag. Fy satan så dålig inspiration jag har, så i ren frustration gjorde jag ett Idag har jag, sen gjorde jag, sen jag ska träffa, sen sade, sen åkte jag, sen fick vi-inlägg.... Dock tycker jag inte att jag lyckades lika bra som de riktiga experterna på såna här inlägg, men det var värt ett försök!

Amatör!!

Kategori: Allmänt

Vi köpte glass idag, sån där härlig våffla med valfria smaker till, lovely! Men blondinen i luckan borde fan få löneavdrag för sin puckighet alltså...!!

För det första velade jag mellan om jag skulle ha två eller tre smaker, men tänkte att det ger sig så småningom, när jag har valt två smaker och hon har kluttat på dem, så bestämmer jag mig. Men NÄNÄ - när jag säger att jag vill ha en våffla så frågar hon hur många kulor jag vill ha! Då måste ju jag bestämma mig DIREKT, och spottar ur mig "Två". Varför är DET relevant?!

För det jävla andra, sade jag att jag ville ha pecannöt och apelsinsorbet - något som ALLA ANDRA glassförsäljare jag någonsin har handlat av, har lyckats lägga rätt i struten, d.v.s. med FÖRSTNÄMNDA smak FÖRST ner i struten och sedan i turordning. Men NÄNÄ - denna puckade brud lägger APELSINSORBETEN först! Hon VÄNDER på det jag sade, trots att jag medvetet sade smakerna i den ordningen för att hon skulle lägga dem i den ordningen! Jag blev SÅ upprörd, stryk borde hon ha, bimbon!!

Snacka om att förstöra en glass-upplevelse. Jag funderar på att ta mig ett snack med hennes chef