sisu

Näe, asså...

Kategori: Allmänt

Det bliiiir inte bra, det här med bloggandet.... Jag tror helt ärligt att det är Facebook som har pajat det. Typ allt jag vill få fram statusar jag där istället så bloggen blir liksom kaka på kaka.

Men jag kanske ska ge det lite tid? En vecka? Två veckor? Jag ger det två veckor, har jag inte fått till det lekande lätt då, lägger jag ner. Igen. Vad blir det, femte gången?

Nu ska jag iallafall ta min runda kropp och vagga ner på nedervåningen och roa mig med att slita av mig mina hår på benen med en epilator. I LOVE my epilator! Rakhyvel kan slänga sig i väggen, iallafall när man har en urskog på benen som jag har...!

Fuck Wordpress!

Kategori: Allmänt

Eller, kanske kanske att man ska fuck myself eftersom det nog är jag som har snurrat bort mig totalt bland mejladresser och lösenord... Ja, hur som helst kommer jag inte in på min "nya" blogg, Hirculus.wordpress.com för jag har inte rätt lösenord. Vilket i sig är konstigt för jag har bara 5 som jag alternerar men ingen fungerade.

Irriterande!

Men vi tar tillbaka gamla blogg.se och hoppas att de har förbättrat sin kommentatorsfunktion och bilduppläggning.

Heja mig, nu är jag hemma ENSAM i 2 veckor på f-penning och guuuud vad jag ska blogga! Jag ska bara SPRUTA ur mig skojiga inlägg och kreti och pleti och till och med Barack Obama ska börja läsa min blogg och hej vad bra det ska bli!

....

Jag är tjock som en gorilla och ungefär lika hårig på ställen jag inte kommer åt och inte vågar låta Robert ta hand om och har precis börjat dricka te gjort på egenplockade hallonblad för hej och hå vad denna förlossning kommer gå lätt! Inte för att de andra har gått svårt, men ännu lättare skadar väl aldrig?

Jag tror jag är färdigbloggad nu, man ska inte gå ut för hårt från början, det gynnar aldrig något! Men eftersom jag har hela dagen på mig kanske det kommer ett inlägg till under dagen. Kanske. Eventuellt...