sisu

Blir så arg!!!!

Kategori: Allmänt

Lilja ammades i 6,5 månader och mådde som en prinsessa. Så fort i började med smakisarna, började även ett litet helvete med konstanta förstoppningar.
BCV skrev ut Laktipex som gör bajset mjukare och har fortsatt skriva ut recept efter recept genom åren utan att KNYSTA nåt om utredning om VARFÖR vår stackars dotter kämpar med bajset varenda jävla gång!!

Nu har vi tagit bort ren mjölk till henne och VIPS märktes det skillnad! Jag blir gråtfärdig av detta, för TÄNK om hon hela denna tid har varit mjölkallergiker!?! Blir så förbannad på att det inte har rotats i! Inte ens Habiliteringen, men de kanske litade på att BCV hade koll på den biten eftersom det är de som har skrivit ut Laktipexet.

Vi tog bort ren mjölk hemma och vips började hon bajsa alldeles normal konsistens. Det har vi aldrig sett hos henne, utan det har alltid varit hårt eller löst, aldrig lagom.
Nån vecka senare hajade dagis vad vi hade sagt och tog bort mjölken även därifrån och sedan dess bajsar hon MINST en gång per dag!

För FAN! Tänk om det har varit mjölken hela tiden?! Det KAN ju vara en slump, att hon ändå skulle ha blivit "frisk" nu, men det är föööör mycket tillfällighet tycker jag...!

Jag är arg arg arg över att ingen (läs BV-fucking-C!) har tagit tag i detta! Men vad kan man vänta sig av den jäkla tanten...!!! *kokar över av ilska*