sisu

Sluta filma främmande människor som krälar på sin botten!

Kategori: Allmänt

Vet ni vad jag avskyr? Folk som filmar folk som HELT FÖRBANNAT JÄVLA UPPENBART INTE ÄR VID SINA SINNES FULLA BRUK och därför gör knasiga saker! För sedan lägger jävla folk det på Facebook eller Youtube eller annan obskyr jävla skitsida på Internet så att annat folk kan skratta åt det! Det avskyr jag så mycket att håren på armarna krullar sig och hjärtat rusar!!
 
Folk som typ är fulla som svin eller höga som hus eller har en helt vanlig jävla psykisk sjukdom, och alltså beter sig som man gör när man är full eller hög eller psykiskt sjuk- jo, dessa människor händer det ju att folk filmar. För att skratta åt! För att sedan lägga ut på nätet så att andra i sin tur kan skratta åt det. Så att hundra människor kan titta på och skratta åt en människa som är tre meter under det de trodde var sin sista smärtgräns, men passerade den - också -, eller så att tusen människor kan se och skratta åt någon som har en man eller syster eller ett barn som älskar dem men har lämnat dem därhän för att söka efter ytterligare en jävla kick eller rus eller vad fan det heter, det man jagar som slutar med att man X antal månader eller år senare har knarkat sig sönder och samman. Kanske ser den tiotusende människan i detta nu på när en älskad son eller dotter får ett utbrott i en affär, och denna tiotusende människa taggar sin polare och skriver "Haha, det här är ju du på Ibiza när du upptäckte att din bikini hade gått sönder!"
 
Och så har tiotusen-en människor sett denna spillra av människa som där och då på golvet i en matvaruaffär fick en ångestattack som enbart kunde hanteras genom att skrika och slita av sig kläderna och riva sig i ansiktet men som för en förbannad jävla idiot på Facebook enbart ser något att skratta åt i 12 sekunder för att sedan gå vidare med sitt liv och glömma bort det korta klippet, som nu för alltid kommer att visa världen hur fruktansvärt dåligt just den människa mådde just då.
 
Jag hatar det. Djupt och hårt och mycket. Jag kommer alltid att hata det och kan ärligt talat inte förstå hur folk inte kan hata det.