sisu

Snabbisblogg...

Kategori: Allmänt

GAAAH!!
Internet dröjer tills 4/12!!! Jäkla skiiiit...!! Vill ju blogga ju...!!

Sitter på bibblan nu, ränner här som en tok och lånar böcker - vad sjutton gör man annars, när man inte har varken TV eller internet...??

Nåväl, allt är fint med oss, vi går på Öppna Förskolan och det är najs att träffa lite folk och jag trivs som sjutton i lägenheten! =)

Puss på er, ska blogga MASSA när vi har internet igen! =D

Hemma ihop

Kategori: Allmänt

Inne en snabbis hos svärisarna... vi trivs i lägenheten, jag äääälskar den, mycket bättre än att bo i hus!! =D

Livet leker, men nu vill jag skaffa mig vänner! Smått trist att gå stan med kidsen och se alla andra mammor i klumpar eller två och två.... =/

Puss!!

Galet!

Kategori: Allmänt

Om bara några TIMMAR kommer Robert hem - för att stanna!! Nu ska vi ALDRIG mer vara ifrån varandra, sanna mina ord!!!
Guuuud så skönt det ska bli att faktiskt träffa sin make VARENDA dag och så himla skönt det ska bli att inte ha ensamt ansvar för kidsen hela veckan...! Att kunna äta sin mat i lugn och ro ÄVEN om Eskil vill vara i famnen - för någon ANNAN kan ta honom! LYX!

Robert kommer runt 19, och så ska vi väl troligtvis packa en del. Sedan består hela fredagen av packa packa packa och på lördag morgon DRAR VI!!

Jag ser såååå fram emot detta, det enda molnet på den soliga himlen är stackars Lilja.... =( Men så länge hon märker att vi tycker att hela situationen är okej, så tror jag att hon accepterar det fint.

Men som sagt, saknad kommer det nog bli, av dels dagis och dels all släkt vi har här... typ ALL Liljas släkt bor ju här i byn...
Men den 17 november kommer vi tillbaka, då är det fest! Tjohoo, paaaartyyyy...!! =D Dock ska jag inte dricka något eftersom jag ammar, men jag ska iallafall hitta något fint att ta på mig och sminka mig och DANSA...!!! =D

Puss på er!