sisu

En måste-blogga-om-detta-händelse...!

Kategori: Böcker jag läst

Annette, Daniel och Tittar in då och då, puss på er för era fina ord!
Det var oväntat lätt att låta bli internet faktiskt... vet inte hur många dagar det har gått, men jag känner inte någon abstinens över huvud taget, hemskt skönt!
Faktum är att det är en härlig frihetskänsla att inte känna sig tvungen att "bara kolla" hela tiden..!! =D

Men! (Som Roberts arbetskamrat påstår att alla Stockholmare har dille på att säga...!) Faktum är att för några dagar sedan, närmare bestämt femton dagar efter Eskils första födelsedag, Hände Det!! DET som jag bara MÅSTE blogga om!

De Första Stegen!!

Än har vi inte fått dem på bild, men vi har njutit, jublat och applåderat åt de allra första två stegen, som nu, några dagar senare, har utökats till FEM steg!!
Frustrerande nog var det Robert som fick äran att se de första stegen! Mutter, mutter, men jag är själaglad över att söta Eskil har börjat gå!!

Puss igen, snart kommer det kanske bilder! =D

Slut på bloggandet!

Kategori: Böcker jag läst

Under husvagnsvistelsen har jag insett hur lite jag egentligen behöver internet...

Det är så lätt att tro och tycka att jag MÅSTE blogga varje dag och att jag MÅSTE kolla om jag har fått några kommentarer på bloggen, och att jag MÅSTE kolla om nåt har hänt på FL sen jag kollade sist för en kvart sen och att jag MÅSTE ta en kik på Facebook och sjuttioelva bloggar och Aftonbladet och Expressen...................... Men det ÄR inte så! Det har jag märkt nu! Jag har till och med märkt att när jag väl slår ner min rumpa framför datorn så blir jag sittande där lååååångt längre än jag hade tänkt och det är alldeles förskräckligt att inse!

Jag hade tänkt spara enbart bloggandet och tråden på FL där jag och mina tre gäddor huserar, men nu skär jag ner ytterligare, utan att ens ha testat. Nu är det bara Gädda-tråden och inget annat internettande...! Allt för att mina barn, min man och mitt hem ska få den dyrbara tid, som annars Mr Internet har stulit.

Bilder kommer jag nog att lägga in med jämna mellanrum, men det är ju rätt sällan det händer.... men nån gång i månaden kan ni ju hålla utkik, ni som vill följa vår familj vidare... =)

Som en sista liten hälsning måste jag bara plita ner att en megapigg och sprättig Eskil fejkskrattade för nån kvart sen efter att Robert hade skrattat åt nåt på TV:n! Hur sött var det på en skala?!?! Om och om igen - han knep ihop ögonen och så utstötte han ett "Hahahaha"...!
Och för att jämna till det lite kan jag ju säga att vi var på Ölands Djurpark för några dagar sedan, och tuffa Lilja åkte en liten berg och dalbana med mig! Tuffa hon! =)

Pussar och kramar på er underbaringar som har läst och skrivit här de senaste åren!! Jag lovar att komma tillbaka, men nu bara MÅSTE jag ta en paus!! Sköt om er!!

Jag lever!

Kategori: Böcker jag läst

Jo, jag lovar, jag lever i allra högsta grad! Men vi har levt trailor-trash-liv i typ tio dagar, och innan dess var jag ju på det där lägret jag skrev om...! Datorn har inte varit högt prioriterad...
Men igår åkte vi hem för att gå på grillpartaj och nu stannar vi hemma!

Jag ska plugga i höst, har inte velat skriva nåt om det, av rädslan att jinxa det, men om två år är jag förhoppningsvis vårdadministratör, dvs en uppgraderad version av läkarsekreterare, jäjj! (Eller hur faaaasiken man nu stavar till det engelska uttrycket som låter så....!!)

I won´t be a stranger! (Även om jag har lovat mig själv att försöka dra ner på datortiden... men bloggande och uppdatering i min favvotråd på FL ligger på delad förstaplats av viktiga saker att göra på nätet!)

Puss på er!!