sisu

Sluta filma främmande människor som krälar på sin botten!

Kategori: Allmänt

Vet ni vad jag avskyr? Folk som filmar folk som HELT FÖRBANNAT JÄVLA UPPENBART INTE ÄR VID SINA SINNES FULLA BRUK och därför gör knasiga saker! För sedan lägger jävla folk det på Facebook eller Youtube eller annan obskyr jävla skitsida på Internet så att annat folk kan skratta åt det! Det avskyr jag så mycket att håren på armarna krullar sig och hjärtat rusar!!
 
Folk som typ är fulla som svin eller höga som hus eller har en helt vanlig jävla psykisk sjukdom, och alltså beter sig som man gör när man är full eller hög eller psykiskt sjuk- jo, dessa människor händer det ju att folk filmar. För att skratta åt! För att sedan lägga ut på nätet så att andra i sin tur kan skratta åt det. Så att hundra människor kan titta på och skratta åt en människa som är tre meter under det de trodde var sin sista smärtgräns, men passerade den - också -, eller så att tusen människor kan se och skratta åt någon som har en man eller syster eller ett barn som älskar dem men har lämnat dem därhän för att söka efter ytterligare en jävla kick eller rus eller vad fan det heter, det man jagar som slutar med att man X antal månader eller år senare har knarkat sig sönder och samman. Kanske ser den tiotusende människan i detta nu på när en älskad son eller dotter får ett utbrott i en affär, och denna tiotusende människa taggar sin polare och skriver "Haha, det här är ju du på Ibiza när du upptäckte att din bikini hade gått sönder!"
 
Och så har tiotusen-en människor sett denna spillra av människa som där och då på golvet i en matvaruaffär fick en ångestattack som enbart kunde hanteras genom att skrika och slita av sig kläderna och riva sig i ansiktet men som för en förbannad jävla idiot på Facebook enbart ser något att skratta åt i 12 sekunder för att sedan gå vidare med sitt liv och glömma bort det korta klippet, som nu för alltid kommer att visa världen hur fruktansvärt dåligt just den människa mådde just då.
 
Jag hatar det. Djupt och hårt och mycket. Jag kommer alltid att hata det och kan ärligt talat inte förstå hur folk inte kan hata det.

Personal growth

Kategori: Allmänt

Okej, det KAN ju såklart vara en tillfällighet, men häromdagen när jag kläckte 2 blogginlägg på samma dag satt jag uppe extra länge sedan och lyssnade på massa musik på Youtube och efter det har jag känt mig mycket mycket bättre.
 
Att skriva av mig verkar ju vara något slags recept på success, vilket gjorde att jag kände mig lätt i sinnet nog att ta upp en favoritsyssla - att kolla amazeballs videos på Youtube (liveframträdanden och sånt) och DET i sin tur har som sagt gjort mig lite lättare, mycket gladare, och som att ryggsäcken jag går och släpar på då och då innehåller mycket färre stenar, och om det inte är fantastiskt så vet jag inte vad som är! Ju sämre jag mår, desto mindre lyssnar jag på musik, och desto sämre mår jag. Hashtag ond cirkel.
 
Jag såg något fin-sorgligt på Facebook igår och började såklart gråta eftersom mitt hjärta inte är gjort av sten *hint hint Robert* och tårarna som kom rann i liksom normal takt, på ett normalt sätt, istället för just den där känslan jag beskrev nyligen, att de kastar sig fram som passagerare på ett sjunkande skepp - ÅHMAJGAD, DE ÖPPNAR PORTARNA, NU HAR VI CHANSEN, ALLA SKA UT FÖÖÖÖRST, SKYNDAAAAA DÅÅÅÅ!!
 
Det var en jävligt fin gråtstund. Stilla tårar för att en pappa fick träffa mannen som hade fått pappans döda dotters hjärta, och inte hysteriska tårar för att pappan fick träffa den här mannen OCH för att jag fortfarande,  snart 40 år gammal, inte kan förstå hur man kan välja alkoholen före sitt barn. När sorgen och känslan av att ha blivit övergiven inte är så satans framträdande - eftersom jag har praktiserat selfcare i form av bokstäver och musik - kan jag uppleva livet på ett bättre sätt än att vada fram i 7 delar elände och 3 delar lycka.
 
Framsteg, gott folk, kallar jag det. Personal growth. Nu ska jag bara se till att forsätta skriva (och skita i om folk snart tröttnar på att läsa), samt fortsätta lyssna på mina älskade musikklipp, och eventuellt (EVENTUELLT!!) röra på mig mer och äta bättre och sådär. Så ordnar det nog upp sig så småningom!
 
Ha en fantastisk dag hörni!

Läs eller låt bli - reparation pågår

Kategori: Allmänt

En liten disclaimer såhär på söndagkvällen - jag insåg häromdagen när jag skummade igenom mina senaste iinlägg , att jag är en aning repetativ. Jag har typ samma insikter gång på gång på gång och inser inte varje gång jag får en insikt att jag redan har haft den.
 
Lustigt hur den mänskliga (Monliga?) hjärnan fungerar.
 
Jag tänker dock fortsätta repetera mig för jag är övertygad om att det är vad som kommer att laga mig, och som jag skrev i ett annat inlägg - there will be ält, och kräks ni av uttråkning av det så är ni hjärtligt välkomna att ignorera allt jag skriver.
 
Peace and love and fridens liljor! :)