sisu

Panik!

Kategori: Allmänt

Igår snöt jag mig och sen slängde jag papperet i toan och sen spolade jag. VAD HÄNDER DÅ?! Jo - en av Monas största skräcker händer!

DET BLIR STOPP I TOALETTEN!

Jag spolade och sen bara såååååg jag hur vattennivån saaaakta steg och steg och steg....! Jag blev lätt hysterisk och rusade ut till Robert och förklarade stammande och mycket upprört situationen. För mitt inre såg jag hur vattennivån fortsatte stiga, tills det sipprade ut från toan, och fyllde toagolvet, tog sig ut i hallen, ut i vardagsrummet, och in till rummet där jag stod. Då det nådde mina fötter skulle det liksom förvandlas till en slajmig massa som skulle klättra uppför mina skräck-paralyserade ben och omfamna hela mig tills jag kvävdes och dog!!

Innan detta hann hända, gick Robert dock till toan, geggade runt med toaborsten, och spolade. Sen var vattennivån normal igen.

Jag HATAR faktumet att toaletter kan få stopp och svämmas över!

Lilja - the thief...

Kategori: Allmänt

Lilja är en liten prylnörd. Varenda kväll tar hon av sig sina glasögon, sina solglasögon hon har på huvudet, sina örhängen, sin ring och ibland sitt halsband om hon haft det på sig under dagen. Varenda morgon tar hon på sig detsamma igen. EVERY DAY!

Ringen hon har haft i några veckor och haft stenkoll på, var guld med en röd sten. Plötsligt för några dagar sedan hade hon en guldring med en GUL sten. "Jaha?" tänkte jag och sen var det inte mer med det.

Så när jag kom hem från jobbet igår fick jag höra berättelsen om Lilja - the thief...

Det visade sig att Lilja hade (troligtvis) tappat bort sin ring och istället hittat dagiskompisen A:s ring och helt sonika tagit den och trätt på sitt lilla finger. Happy happy, äntligen har hon en ring igen och allt är frid och fröjd....... om det bara inte vore så att man egentligen inte FÅR ta saker som inte är ens egna. Det verkar Lilja ha uppfattat till 100 % för den dagen och dagen efter det, var en fullfjädrad studie i Hur Man Döljer Att Man Har En Stulen Ring På Fingret. Hon höll andra handen för ringen, hon dolde ringhanden i sin tröja och på det stora hela var hon väldigt undvikande. När lille A:s mamma kom för att hämta - sprang Lilja och gömde sig!

Det hela uppdagades när A:s mamma undrade om någon hade sett A:s ring och då lade den klipska förskolepersonalen ihop två och två och Lilja blev av med sitt stöldgods.

När jag så kom hem och fick höra om detta, sade jag "Men Lilja... så får man ju inte göra...", så har jag aldrig någonsin sett en unge som har skämts så mycket och tyckt så synd om sig själv som hon. Hon krympte tills hon bara var en liten myra i mitt knä och hon såg så bedrövad ut...

Men happy var jag (inombords!), för det betyder att hon har KOLL...! Min lilla söta bandit...!

Let go of the pressure...!

Kategori: Allmänt

Jag tror att mycket av mitt urdåliga blogguppdaterande beror på att jag inte sitter hemma och degar på min söta lilla behind längre, såsom jag gjorde när jag gick i skolan eller var mammaledig eller timvikade.... för sitter man hemma och degar, då kan man sprutta ur sig vad man än kommer på, NÄR man kommer på det.

Nu kommer jag på bra saker men sen när jag ska sprutta ur mig det, då har jag inte samma feeling kvar... Nåja, jag får väl göra så gott jag kan.

Som idag då jag vill JUUUBLA för att jag har vunnit en tävling! Jippitjoheeeejj...! Hm, ja, sen var det inte mer med det, för det största jublet kom i köket då jag fick sms:et från min kära Glambert-CampaCentral-FB-vän Tina, med frågan om det var jag som hade vunnit tävlingen.... Jag kikade datorn och såg att det VAR jag! YAAAY! Jag satt där i ljuset av massa stearinljus och log som en fåne, medan Robert muttrade "Ärketönt" till mig....

Men nu har jag jublat av mig bland Robert och FB-vänner och det värsta har lagt sig. Nu är jag bara fånigt lycklig.

Ibland är livet lite extra skönt att leva! =D