sisu

Sunkmamman på shoppingrunda

Kategori: Allmänt

I förrgår var jag och två till på liten shoppingtur i Vetlanda...
Nyförlöst och småplufsig som jag är (tre veckor sen) har jag lite problem med att hitta najsiga kläder att ha på mig... Visst, tröjor kan funka, men byxor är det ju helt omöjligt att få på sig...!
Så jag tog på mig en vanlig top, och ett par snygga (tycker jag faktiskt!) jympabrallor och kände mig rätt fin trots allt...
Eftersom jag är ensam med gosrumporna i veckorna, så anser jag att smink är överskattat, för det tar för mycket tid och ork att sminka av sig på kvällen, så inget smink blev det.
Håret tvättade jag dagen innan, men jag glömde att borsta det på morgonen innan shoppingrundan...

Så kommer vi till Den Stora Shoppingstaden och vi knallar runt i lite affärer... jag inser mer och mer att jag ser MEEEEGASUNKIG ut...!! Gympabrallor, flipfloptofflor, totalt osminkad och glåmig i ansiktet, och håret ofixat...!! Det är inte så jag vill se ut som nybliven tvåbarnsmorsa! Jag vill ju vara hott! Jag vill ju vara en Hot Mama ju, och det kan man nästan inte vara i gympabrallor och utan smink, och med sömnbrist...!! Så jag bestämde mig där och då - inget mer strunta i utseendet!! Så igår sminkade jag mig och klädde mig fint inför förmiddagspromenixen, och likadant idag! Fantastiskt vad mycket piggare man känner sig...!

Sååå lång tid tar det ju inte att slänga på lite täckstift, lite ögonskugga, dra ett streck med ögonpenna, rouga sig och mascara sig...! Och ännu fortare går det ju FAKTISKT att ta bort det på kvällen! Det är det värt...!

För övrigt är jag skitnöjd med vagnen vi har köpt...! En Teutonia Mistral S, heeeelt ljuvlig att köra, speciellt när man har en ivrig liten storasyster som vill köra vagnen - då är det guld värt med vipphandtag, så det hamnar i hennes höjd!

Visst ja, vi har kanske bestämt oss för ett namn nu...! Vi pratade om det igår, och vi tycker båda att det känns okej, men det är inget namn vi totalt har fallit för.... men kanske att Pojken växer in i namnet.... som är... Alfred...!

Som sagt, jag gillar Elmer eller Emrik mer... men det gör inte Robert.... och Alfred är ett helt okej namn, dock stör det lite att vi heter T i efternamn... det blir liksom lite jobbigt att säga hela namnet... AlfredddddTTTTTrulsson.... Om vi nu skulle ha hetat Trulsson i efternamn, vilket vi inte gör, men det börjar ju på T iallafall... =D
Vad säger ni.... är det jobbigt att heta D i slutet av förnamnet, och T i början av efternamnet...?

KOMMENTARER:

  • Lisa säger:
    2007-07-25 | 12:37:49
    Bloggadress: http://lis.blogg.se

    Alfred är jättegulligt! Och jag håller verkligen med om det där med sminket. Det må vara jobbigt att hitta tid till att ta på och av sminket, men det är sååå värt det. Ingen ofräsch morsa här inte ;)

  • Valérie säger:
    2007-07-25 | 18:45:35

    Alfred är fint!!

  • FiFi säger:
    2007-07-25 | 22:07:31
    Bloggadress: http://sofies.webblogg.se

    Sunka nu för fan inte ihop bara för att det kommit 2 barn till världen och ni flyttat ut till landet. Visa vilken stad du är uppvuxen i *S* känner man sig snygg, utstrålar man det också *L* Kram

  • Anonym säger:
    2007-07-25 | 23:23:10

    efter att ha haft 4 barn så känner man sigb inte så himla hot efter 3 veckor, dessutom Sofie så är morsorna i Stockholm inte så jävla hota heller.... var inte så förbaskat fördomsfull..Du var jättefin idag Mona, förlåt att jag inte sa nåt men jag såg att du sminkat dig
    Inger

  • Farfar säger:
    2007-07-26 | 15:44:34

    Tycker att Alfred låter jättebra, passar ju extra bra i Småland. Att ni het T...... i efternamn tror jag stör speciellt mycket.
    Farfar

  • Farfat säger:
    2007-07-28 | 11:48:00

    Opps! Jag glömde ett inte i mitt förra inlägg. Så här ska det vara:
    Att ni het T...... i efternamn tror jag inte stör speciellt mycket.
    Farfar

Kommentera inlägget här: